Klanten vertellen

Hoe wij werken.


Wij zijn Prodrive. We zijn een KNAF erkende Race & Rally opleider. Wij staan voor rijtijd. Wij werken in kleine groepen. Onze trainers zijn professionals, niet alleen hebben zij hun sporen in de race of rallysport verdiend, maar nog veel en veel belangrijker, zij werken bij Prodrive om jou een nog betere en snellere bestuurder te maken. Bij ons geen snelle types die in je auto voorrijden om er vervolgens direct uit te springen. Nee, onze trainers zitten ernaast, en coachen jou naar het resultaat dat we samen willen bereiken. Tuurlijk rijden we voor en laten we zien hoe het moet, maar met respect voor de auto van de klant en natuurlijk niet op maximale racesnelheid.

Wij werken met tijdschema’s en draaiboeken. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. We hechten veel aan respect voor elkaar en elkaars materiaal. Je zou het gentlemens cursussen kunnen noemen maar dat is niet eerlijk voor onze vrouwelijke deelnemers. Onze klanten zijn ons beste visite kaartje en we zijn er dan ook enorm trots op dat we sinds 1993 nog steeds elk jaar nieuwe klanten mogen verwelkomen omdat anderen zo positief over ons zijn. En daar doen wij het voor.

We zijn persoonlijk, bel of mail ons als je vragen hebt of je met je eigen auto of een huurauto wilt deelnemen. We nemen de tijd om je van een goed en eerlijk advies te voorzien. En onze prijzen? We zijn vast niet de goedkoopste, dat hoeven we ook niet te zijn en dat kan ook niet als je voor kwaliteit en rijtijd staat. Wat bij ons op nummer 1 staat is dat Prodrive het meeste aantal kilometers per cursus en de meeste instructietijd biedt in Nederland.