Klanten vertellen

Driftcursus Papenburg (D)


Driften is de ultieme vorm van wagenbeheersing. Je eigen grenzen verleggen, driften op hoge snelheid, op een echt circuit, bochtencombinaties een prachtige omgeving, kortom een dag driften in Papenburg. De prachtige faciliteiten van Automotive Testing Papenburg liggen zo’n 30 kilometer van Groningen in Duitsland.

De training begint om 09.00 met theorie. Van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 wordt er constant gereden. Een geweldige dag en een nieuwe uitdaging voor iedereen die het driften in Lelystad beheerst.

Let op, de training in Papenburg is vanwege de hogere snelheden voor redelijk ervaren tot ervaren drifters. We raden deze training af voor beginners.

Er zijn constant voldoende instructeurs aanwezig om u te begeleiden. Het testen van auto’s gaat 24 uur per dag door op het circuit. Daarom heeft ATP een zeer strikt veiligheidsbeleid, aanwijzingen van de medewerkers dienen te alle tijde te worden opgevolgd. Telefoons moeten worden ingeleverd bij de receptie, het is niet toegestaan foto’s te maken en er kunnen gedurende de dag geen bezoekers langskomen.

Boek deze training


09.00 uur: Aanmelden bij de poort (inleveren telefoon en camera);
09.30 uur: Theorie + uitleg regels;
10.00 uur: Driften;
12.00 – 13:00 uur: Lunch in het restaurant;
16.00 uur: Einde driften.

Wat gaat u leren: Driften op lage snelheid;
Driften op hoge snelheid;
Driften van de ene in de andere bocht;
Remmen tijdens het driften;
Precisiedriften.De kosten van de Drift & Powerslide Training bedragen € 355,00 inclusief BTW voor de gehele dag inclusief lunch. Een extra deelnemer voor de training (eigen auto en huurauto) meenemen kan ook, per extra deelnemer bedragen de kosten € 35,- incl. BTW.Het is tevens mogelijk om via Molenaar Race & Rally Verhuur een driftauto in te huren, u huurt de auto inclusief bandenslijtage en brandstoffen. Er is de gehele dag een monteur aanwezig en in het onwaarschijnlijke geval dat de auto een technisch mankement vertoont is er een reserveauto beschikbaar.

Kosten huur BMW E36, inclusief brandstof, 192 PK € 499,- incl. BTWOp aanvraag